Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Έτσι νίκησα την ανορεξία»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάποτε τρεφόταν από σωλήνα και οι γιατροί της έδιναν 48 ώρες ζωής. Σήμερα είναι μια φυσιολογική γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών, εξέλιξη την οποία οφείλει εν πολλοίς σε μία αλυσίδα φαστ-φουντ.

Η ηλικίας 21 ετών Βρετανίδα, Τζο Τόμπσον, άρχισε να αντιμετωπίζει το «τέρας» της ανορεξίας στα 11 της. Έφτασε κάποια στιγμή να ζυγίζει μόλις 25 κιλά και να περνά τη μέρα της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι έχει 48 ώρες ζωής. Το πρώτο ιατρικό λάθος...



Η Τόμπσον κατάφερε να επιβιώσει και σιγά σιγά άρχισε να βελτιώνει την καθημερινότητά της. Κι ήρθε η μέρα που βρήκε τη λύση. Κατάλαβε ότι ο μόνος τρόπος για να πειστεί να φάει, είναι να βλέπει άλλους να τρώνε την ίδια στιγμή. Αποφάσισε, λοιπόν, να πιάσει δουλειά στα McDonalds.



«Από την πρώτη σχεδόν μέρα ερωτεύτηκα τον μάνατζέρ μου. Για να περάσω χρόνο μαζί του, τού έκανα παρέα στο φαγητό. Μου έλεγε ότι δεν πρόκειται να φάει αν πρώτα δεν τελειώσω εγώ το πιάτο μου. Έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Σήμερα έχουμε δύο παιδιά μαζί και ζω πλέον μια φυσιολογικότατη ζωή».

Οι γιατροί της είχαν πει προ ετών ότι δεν θα έμενε ποτέ έγκυος, λόγω των βλαβών που είχε προξενήσει στον οργανισμό της η ανορεξία. Το δεύτερο ιατρικό λάθος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.