Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δεν έχει δουλειά και έπιασαν τις κιθάρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα διαφορετικό τρόπο για να γεμίζουν τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που άφηνε η αναδουλειά στον κλάδο των ταξί σκαρφίστηκαν δύο οδηγοί ταξί στην Ξάνθη, που το «έριξαν» στη μουσική, δημιουργώντας ένα μουσικό συγκρότημα, προβάροντας τα τραγούδια τους μέσα στο ταξί και προκαλώντας την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό των περαστικών.

Ο Κώστας Τεφτίκογλου και ο Τάσος Βογιατζής, γνωστοί και ως Beetroots, είναι δύο οδηγοί ταξί που συναντά συνήθως κανείς στην πιάτσα απέναντι από τον ΟΤΕ, να προβάρουν τραγούδια μέσα στο ταξί συντροφιά με τις «μάχιμες», όπως τις αποκαλούν, κιθάρες τους.

«Αυτό που κάνουμε είναι αυτό που αγαπάμε και αγαπούσαμε πάντα, τη μουσική, να τη συνδυάζουμε με τον πολύ ελεύθερο χρόνο που έχουμε πλέον στο ταξί και τη μεγάλη αναμονή στην πιάτσα και να περνάμε τον χρόνο μας ευχάριστα χωρίς να μιζεριάζουμε και προσπαθούμε να γεμίσουμε τον χρόνο μας δημιουργικά» εξηγεί ο Τάσος.

Ήταν πριν από δύο περίπου χρόνια όταν οι δύο οδηγοί ταξί σμίξανε τις μουσικές τους ανησυχίες, ξεκινώντας το δικό τους μουσικό γκρουπ και φτάνοντας στο σημείο να συνθέτουν τα δικά τους τραγούδια.

«Γνωριστήκαμε και είπαμε να συνεργαστούμε. Φτιάξαμε το σχήμα μας, κάνουμε τις πρόβες μας εδώ στον ελεύθερό μας χρόνο στο ταξί όσο περιμένουμε και τα βράδυ στα live» σημειώνει ο Κώστας, εξηγώντας πως μέσα από το ταξί, με την επαφή με τους πολίτες, γεννάται η έμπνευση.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.