Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο σκύλος του έφαγε τα δάχτυλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σκυλοτροφή δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Λάντι, ο οποίος αποφάσισε ότι τα δάχτυλα του αφεντικού του έχουν πιο θρεπτικές ιδιότητες.

Το περιστατικό συνέβη στη Σουηδία και είναι ανατριχιαστικό. Ο Μίκε Τόμασον είχε πέσει θύμα τροχαίου, πριν από περίπου 30 χρόνια και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Η τότε πρόταση των γιατρών ήταν να προχωρήσει σε ακρωτηριασμό, εντούτοις ο ίδιος αρνήθηκε. Με τα χρόνια, το πόδι του Τόμασον άρχισε να σαπίζει, λόγω μολύνσεων. Μέχρι που ο Λάντι αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Ο αγαπημένος σκύλος του Τόμασον άρχισε να τρώει τα δάχτυλα των ποδιών του αφεντικού του, την ώρα που αυτό κοιμόταν. Και θα είχε φτάσει μέχρι το... πρόσωπο, αν δεν έχανε τις αισθήσεις του, απόρροια της μορφίνης που υπήρχε στο αίμα του άτυχου άνδρα. Ο οποίος, πάντως, δεν αισθάνεται και τόσο άτυχος...

«Το πόδι μου βρισκόταν σε κακή κατάσταση και κάτι έπρεπε να κάνω. Το έκανε ο Λάντι για μένα. Όχι μόνο δεν του κρατώ κακία, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί τη μοναδική πηγή έμπνευσης. Χωρίς αυτόν, δεν θα είχα λόγο να ζω», δήλωσε σε σουηδική εφημερίδα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.