Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Θεωρείται νεκρός, παρότι είναι ζωντανός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 61χρονος δε ζει πια... βάσει νόμου.

Ένας άντρας από το Οχάιο στις ΗΠΑ ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που πήγε στον «άλλο Κόσμο» και γύρισε, με τη διαφορά ότι... ο νόμος δε φαίνεται να θέλει να του κάνει τη χάρη!

Ο Donald Miller Jr. ζήτησε την περασμένη εβδομάδα από το δικαστή της κομητείας του να ανακαλέσει μια απόφαση του 1994, σύμφωνα με την οποία θεωρούνταν... νομικά νεκρός, καθώς είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του 8 χρόνια πριν.

Όμως, όπως αναφέρει το Associated Press, ο δικαστής δεν έκανε αποδεκτό το αίτημά του, λέγοντας ότι βάσει νόμου υπάρχει ένα περιθώριο τριών ετών για να... ανακληθεί μια «απόφαση θανάτου».

«Είναι μια περίεργη, πολύ περίεργη υπόθεση» είπε ο δικαστής της κομητείας Hancock, Allan Davis, προσθέτει το δημοσίευμα, και συνέχισε: «Έχουμε έναν άντρα στην αίθουσα του δικαστηρίου που δείχνει να είναι πολύ καλά στην υγεία του. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το νόμο είστε ακόμη... νεκρός».

Ο Donald εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς ήθελε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να πάρει πίσω τον αριθμό ασφάλισής του.

Η πρώην σύζυγός του, Robin Miller, ωστόσο έφερε αντιρρήσεις, δηλώνοντας ότι δεν έχει να επιστρέψει τα χρήματα που θα απαιτήσει η κοινωνική υπηρεσία και τα οποία είχαν δοθεί στην ίδια και τα δύο τους παιδιά μετά το «θάνατό» του.

Η Robin ανέφερε ότι ο πρώην άντρας της είχε εξαφανιστεί, επειδή χρωστούσε πολλά για τη διατροφή των παιδιών του, με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 26.000 δολάρια το 1994.

Ο 61χρονος άντρας, που ζει πλέον στην πόλη Fostoria του Οχάιο, είπε στο δικαστή ότι ο λόγος για τον οποίο εξαφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 ήταν επειδή είχε χάσει τη δουλειά του και ήταν αλκοολικός.

Το διάστημα που «είχε πεθάνει» ζούσε στη Φλόριντα και στη Τζόρτζια, μέχρι που το 2005 επέστρεψε στο Οχάιο.

Για το... «θάνατό» του τον ενημέρωσαν οι γονείς του, όταν γύρισε στην πολιτεία του.

«Τα πράγματα προχώρησαν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενα. Όμως εγώ απλά ήμουν σε άλλο μέρος» είπε ο ίδιος.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.