Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καθηγήτρια ζει στο ίδιο σπίτι με τον έφηβο μαθητή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λόγω της σχέσης τους έχασε τη δουλειά και τον σύζυγό της.

Η 27χρονη Eppie Sprung Dawson έχασε τη δουλειά της για την ανάρμοστη σχέση που είχε με τον 17χρονο μαθητή της Matthew Robinson. Αυτό δεν την εμπόδισε ωστόσο από το να τον καλέσει στο σπίτι της και να μένει πλέον μαζί του στην περιοχή Dumfries της Βρετανίας.

Η Dawson είχε βρεθεί ημίγυμνη μέσα στο αυτοκίνητό της, με τον 17χρονο επίσης μισόγυμνο, ύστερα από έναν σχολικό χορό.

Η επαφή αυτή της κόστισε τη ζωή της αλλά και το γάμο της, καθώς ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι τους- εκεί όπου σήμερα η δασκάλα ζει με τον μαθητή της.

Η 27χρονη γλίτωσε στο παρά πέντε τη φυλακή- καθώς είχε ανάρμοστη σχέση με ανήλικο όταν συνέβη το περιστατικό και είπε στους γονείς του πως θα τον αφήσει ήσυχο.



Αντ’ αυτού, ο 18χρονος σήμερα έφυγε από το σπίτι του έπειτα από έναν καβγά με τη μητέρα του και μετακόμισε στο δικό της.

«Δεν ξέρουμε τι ψάχνει και τι έχει στο μυαλό της. Όλη η οικογένειά μας είναι σοκαρισμένη. Στέλνεις το παιδί στου στο σχολείο και περιμένεις να είναι ασφαλές», είπε στη Daily Mail η μητέρα του Sheree Robinson για την πρώην δασκάλα του.

«Καταχράστηκε τη θέση και την ισχύ της για να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός παιδιού», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τους γονείς του αγοριού, η 27χρονη βομβαρδίζει το γιο τους με δώρα και ηλεκτρονικά παιχνίδια. «Του αγοράζει συνεχώς πράγματα», δήλωσε ο 45χρονος πατέρας του. «Δεν τον αφήνει».



Η οικογένεια του Matthew φοβάται πως ο 18χρονος και η πρώην δασκάλα του θα γίνουν ζευγάρι, παρότι εκείνος τους διαβεβαιώνει πως είναι μόνο φίλοι.

Η νεαρή δασκάλα βρέθηκε κοντά στο αγόρι προσφέροντάς του ενισχυτική διδασκαλία για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα δυσλεξίας. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους πήγαινε μαζί του σε πάρτι με τους φίλους του ενώ τον πήγε και για ρομαντική απόδραση σε ξενοδοχείο στο Carlisle.

Οι γονείς του είχαν πλήρη άγνοια καθώς ο 18χρονος τους έλεγε πως ήταν σε παιχνίδια ράγκμπι. Τα έμαθαν όλα όταν εμφανίστηκε στο κατώφλι τους η αστυνομία, πέρσι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Dawson δέχεται τη βοήθεια ειδικού μετά την εξομολόγησή της στο δικαστήριο πως είχε δεχθεί παρενόχληση από έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα, όταν εκείνη ήταν 13 ετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.