Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Διακοπές στο ... σπίτι ή στο κάμπινγκ φέτος για την πλειοψηφία των Eλλλήνων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη μνημονιακή Ελλάδα, με την ανεργία να αγγίζει το 28% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού, περισσότερα από μισό εκατομμύριο νοικοκυριά να μην έχουν κανένα εργαζόμενο μέλος, το 20% των πολιτών να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και όσους τυχερούς ακόμα εργάζονται να αμείβονται με μισθούς πείνας, οι καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν πλέον... όνειρο απατηλό, που πέρασε ανεπιστρεπτί. Άλλωστε, πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι τρεις στους τέσσερις Έλληνες θα κάνουν φέτος διακοπές σπίτι τους.

Εναλλακτικά, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», μία από τις ελάχιστες επιλογές για αληθινά φθηνή διαμονή, μετά το ιδιόκτητο εξοχικό ή το εξοχικό φίλων, είναι το κάμπινγκ, οργανωμένο ή ελεύθερο, με το τελευταίο βέβαια επισήμως να απαγορεύεται και να πληρώνεται ακριβά, αν σας πιάσουν, με φουσκωμένο πρόστιμο, ύψους 300 ευρώ!

Για να μην το διακινδυνέψετε, διαλέξτε ένα από τα αμέτρητα οργανωμένα κάμπινγκ που διαθέτει η πατρίδα μας σε μαγευτικούς τουριστικούς προορισμούς από την Κρήτη μέχρι τη Χαλκιδική, όπου το μέσο ημερήσιο κόστος διαμονής για ένα ζευγάρι σε δική τους σκηνή κυμαίνεται από 12 έως 20 ευρώ, ενώ τα παιδιά (συνήθως μέχρι 12 ετών) είναι δωρεάν.

Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές προσφορές για εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται σκληρότερα από την κρίση, όπως οι άνεργοι, οι φοιτητές, οι πολύτεκνοι, τα ΑμεΑ και οι οικογένειες δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού.

Παράλληλα, τα οργανωμένα κάμπινγκ προσφέρουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους, ώστε οι γονείς τους να κάνουν και αυτοί αληθινές διακοπές, αντί να τρέχουν πίσω τους.

Ήδη, η προσέλευση στα οργανωμένα κάμπινγκ παρουσίασε σημαντική αύξηση πέρσι, καθώς ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ανακαλύπτουν αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο τουρισμού για λόγους οικονομίας, ενώ τα σημάδια για φέτος είναι εξίσου ενθαρρυντικά από τις κρατήσεις.



Πηγή: http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.