Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Έκτη στον κόσμο η Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας πόλο των ανδρών, μετά την ήττα της με 10-8 από την Ισπανία. Θετικά μηνύματα καθ' όλη τη διοργάνωση από τους διεθνείς.




Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελλάδα ηττήθηκε 10-8 από την «οικοδέσποινα» Ισπανία, με ένα blackout στο τέταρτο οκτάλεπτο, όταν και οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, δέχθηκαν δύο και ήρθε η ήττα.

Η πρώτη περίοδος βρήκε τους διεθνείς μας να προηγούνται με ένα γκολ (2-1), ωστόσο στα επόμενα οκτώ λεπτά, η άμυνα δεν βρέθηκε στην καλύτερή της φάση και με επιμέρους σκορ 5-2, οι Ίβηρες πήραν προβάδισμα με 6-4. Η συνέχεια άνηκε στην Ελλάδα, όπου βρήκε λύσεις στην επίθεση, «έδεσε» την άμυνα και οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 8-8, ύστερα από τα τρία πρώτα οκτάλεπτα. Στο τελευταίο και καθοριστικό, οι «οικοδεσπότες», όντας και πιο έμπειροι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το τελικό 10-8, αφήνοντας την Εθνική μας στην έκτη θέση.

Το πρόσημο είναι δεδομένα θετικό για την ελληνική αποστολή, που θα επιστρέψει από την Ισπανία με 5 νίκες και 2 ήττες σε σύνολο επτά παιχνιδιών. Το νεανικό και πλήρως ανανεωμένο σύνολο του ομοσπονδιακού τεχνικού έδειξε πως επιστρέφει για τα καλά στην ελίτ του αθλήματος και το μέλλον είναι όλο δικό του για νέες επιτυχίες, ούτως ώστε να πρωταγωνιστήσει.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-5, 4-2, 0-2.

Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Δελακάς 3, Βλαχόπουλος 1, Γιάννης Φουντούλης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 1




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.