Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Παίδων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γεωργιάδης: Πολύ σημαντικό σε εποχές κρίσης να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Σε δωρεά χρήσιμων μηχανημάτων στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλ. Κυριακού», προχώρησε η ανθρωπιστική οργάνωση «Lifeline Hellas».

Πρόκειται για ένα ακτινοδιαγνωστικό μηχάνημα c-arm, το οποίο χρησιμοποιείται στο χειρουργείο, καθώς και έναν τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εγκεφαλογράφο, οθόνες παρακολούθησης, σύγχρονα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα και αλλά μηχανήματα συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

Σε εκδήλωση για τη δωρεά, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παραβρέθηκαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η ιδρύτρια του οργανισμού «Lifeline» πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε, επίσης, μονάδες και κλινικές του νοσοκομείου και συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν, τόσο με τη διοίκηση όσο και με εργαζομένους.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη δωρεά, όπως και άλλες, έχουν συμβάλλει στο να έχουμε ένα νοσοκομείο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα του εξωτερικού», τονίζοντας πως «είναι πολύ σημαντικό σε εποχές κρίσης να βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Τόνισε δε ότι το νοσοκομείο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα παιδιά, και γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί, και ευχαρίστησε τη διοίκηση, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους.

«Η δωρεά είναι σημαντική. Δόθηκαν μηχανήματα απολύτως απαραίτητα για τα παιδιά μας και μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να εκφράσουμε για αυτό», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.