Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Έκθεση ποδηλάτου στην Πρέβεζα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι πολλές φορές που πραγματικά μια ιδέα και στην συνέχεια η υλοποίησή της μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω σε αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.

Μια ιδέα που ξεκίνησε έτσι απλά από τον Χρήστο Αραβαντινό και υλοποιήθηκε εχθές στην παραλία της Πρέβεζας με την βοήθεια φίλων του και τη συμμετοχή αρκετών Πρεβεζάνων που συμμετείχαν στην έκθεση με τα ποδήλατά τους.

Σύμφωνα με τον κ. Αραβαντινό, ο οποίος μιλώντας στο Pamepreveza.gr, μας είπε ότι αφού συζήτησε την ιδέα αυτή με φίλους την οποία βρήκαν αξιόλογη, ξεκίνησε η αναζήτηση των παλαιών ποδηλάτων.

Έτσι, ο κ. Αραβαντινός, όποτε έβλεπε κάποιον με παλαιό ποδήλατο, που είναι αρκετά ως φαίνεται αυτά που κυκλοφορούν στην Πρέβεζα, τον σταματούσε και του ζητούσε να συμμετάσχει στην έκθεση αυτή.

Σκοπός είναι να μην χαθούν άλλα ποδήλατα, γιατί υπάρχουν αρκετά, πολλά από αυτά είναι παρατημένα, και αξίζει πραγματικά τον κόπο να ξαναζήσουν και μέσα από αυτά να ξυπνήσουν μνήμες μιας άλλης εποχής, τόνισε ο κ. Αραβαντινός, ενώ το ποδήλατο με το οποίο συμμετέχει στην έκθεση είναι του παππού του το οποίο ήταν ξεχασμένο. «Το πήρα το έφτιαξα και του έδωσα ζωή. Μου ξύπνησε μνήμες και μου έδωσε συναίσθημα» είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος ο κ. Αραβαντινός θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που του συμπαραστάθηκαν και συμμετείχαν με τα ποδήλατά τους, ενώ σκοπός είναι να καθιερωθεί αυτή η έκθεση και να γίνεται κάθε χρόνο.

Πραγματικά η πόλη της Πρέβεζας με την κίνηση αυτή μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, μια εποχή ρομαντισμού που της ταιριάζει.

Η έκθεση θα λειτουργήσει και σήμερα Κυριακή στην παραλία μπροστά από τα δικαστήρια ενώ την Δευτέρα θα μεταφερθεί μέσα στην αγορά κάτω από το ρολόι και θα πλαισιωθεί με την μουσική συναυλία του Βασίλη Τζίμα.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.