Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Συνάντηση των προέδρων ΙΣΑ και ΤΑΥΤΕΚΩ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επί τάπητος οι οφειλές του ταμείου προς γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια.

Συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου του ΙΣΑ Γεωργίου Πατούλη και του Προέδρου του ΤΑΥΤΕΚΩ Δομένικου Νικολάου πραγματοποιήθηκε σήμερα, σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την εξόφληση των υφιστάμενων οφειλών του συγκεκριμένου ταμείου προς τους ιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα και τα εργαστήρια.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επισήμανε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης και ζήτησε σαφές χρονοδιάγραμμα, διότι το θέμα αφορά τον βιοπορισμό των μελών μας, τα οποία έχουν γίνει θύματα αλλεπάλληλων εμπαιγμών. Ο Πρόεδρος του ΤΑΥΤΕΚΩ ενημέρωσε ότι έχουν διενεργηθεί όλες οι οφειλόμενες διαδικασίες για την αποπληρωμή σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ και δεσμεύτηκε ότι εντός του μηνός θα καταβληθεί η πρώτη δόση προς τους ιατρούς ύψους 600.000 ΕΥΡΩ και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί αποπληρωμή του υπολοίπου ήτοι 24.000.000 ευρώ για το ΤΑΠΟΤΕ και 1.200.000 για τις Τράπεζες.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να μάχεται και να πιέζει για αυτό το ζήτημα την εξόφληση των υφιστάμενων οφειλών από τα Ταμεία τα οποία εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.