Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τώρα application και για babysitter

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να βρουν κάποιον να προσέχει τα παιδιά μέσα σε λίγα λεπτά.


Η εύρεση babysitter είναι από μόνη της δύσκολη υπόθεση. Όταν αυτός/ή πρέπει να βρεθεί σε μικρό χρονικό διάστημα, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα... Το διαδίκτυο όμως, έρχεται να προτείνει λύση και σ' αυτό το πρόβλημα.

Το "UrbanSitter" είναι ένας ιστότοπος με την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά (application),όπου οι babysitters ανεβάζουν το βιογραφικό τους υπογραμμίζοντας την πείρα και τη διαθεσιμότητά τους, ώστε να το αξιολογήσουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να επιλέξουν.

Αυτό που κάνει το UrbanSitter να διαφέρει από τα υπόλοιπα αντίστοιχα sites, είναι ότι αξιοποιεί την τεχνολογία των smartphones σε συνδυασμό με τα social media. Κι αυτό γιατί οι χρήστες εγγράφονται με το λογαριασμό τους στο Facebook και στη συνέχεια μπορούν να ψάξουν για babysitters με βάση την ηλικία, τις ξένες γλώσσες, το μορφωτικό επίπεδο ή την εμπειρία τους με ΑΜΕΑ.

Το application εξετάζει το προφίλ των γονέων για να βρει φίλους τους που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν εγγεγραμμένους babysitters, ώστε να δώσει στους ενδιαφερόμενους κάποια αξιολόγηση για την πιθανή πρόσληψη. Πρόκειται δηλαδή, για μία μεταφορά του "ρωτάω το γείτονα ποιον έχει για να προσέχει τα παιδιά" στην ψηφιακή εποχή. Μάλιστα, ορισμένοι δηλώνουν ότι, η ένταξη του Facebook στο site τους βοηθά να αισθάνονται πιο σίγουρο για την επιλογή τους σε babysitter.

Μέχρι πρότινος, το UrbanSitter έχει 39.000 εγγεγραμμένους γονείς και 16.000 babysitters σε 14 πόλεις των ΗΠΑ και εξακολουθεί να μεγαλώνει. Όταν λοιπόν, όλες οι υποχρεώσεις μιας οικογένειας μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά, η πρόσληψη babysitter δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για τ' αποτελέσματα της φύλαξης των παιδιών, ούτε καν μία επιτυχημένη εφαρμογή.



Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.