Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Εγγραφές βρεφών και νηπίων έως 12 Ιουνίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές βρεφών και νηπίων θα γίνονται δεκτές έως και τις 12 Ιουνίου στην κεντρική υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Ρόδου 181 και Σερήνου - Σεπόλια, 4ος όροφος.) Επίσης, αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται στα ΚΕΠ του δήμου Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι, Έλληνες και αλλοδαποί κάτοικοι του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητάς τους (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας κ.α.). Η βεβαίωση υγείας του παιδιού πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από αντίγραφο των εμβολίων που αναφέρονται στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού.

Τα δικαιολογητικά που δεν κατατίθενται πρωτότυπα (όπως άδεια παραμονής, κάρτας ανεργίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, έγγραφα που πιστοποιούν διάσταση ή επιμέλεια κ.α.) θα κατατίθενται σε νομίμως επικυρωμένα φωτοαντίγραφα.

Οι άνεργοι που επιδοτούνται πρέπει να καταθέσουν εκτός της επικυρωμένης φωτοτυπίας της κάρτας ανεργίας και τη βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης και απόφαση ΟΑΕΔ σχετικά με την επιδότησή τους.

Οι κάτοικοι του δήμου Αθηναίων που δεν είναι δημότες πρέπει να βεβαιώνουν τη μόνιμη κατοικία τους με λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) στο όνομά τους.

Όταν δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί το τεκμαρτό εισόδημα και δεν έχει ακόμη υποβληθεί εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους, θα πρέπει να κατατίθενται για σύγκριση το εκκαθαριστικό του 2012, με υποχρέωση όμως προσκόμισης εντός της δοθείσας προθεσμίας και του εκκαθαριστικού 2013.

Να σημειωθεί ότι το Βρεφοκομείο Αθηνών θα εγγράψει 1.051 βρέφη και 4.418 νήπια, συνολικά 5.469 παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.