Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δεκατιανό σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το δήμο Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο δήμος Καλαμάτας θα παρέχει δεκατιανό σε μαθητές δημοτικών σχολείων της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να παράσχουν αυτό το αναγκαίο πρόγευμα στα παιδιά, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Για τον σκοπό αυτό, ο δήμος συνεργάζεται στενά με τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του προϊσταμένου της, ώστε να προσεγγισθούν με διακριτικότητα τα παιδιά και οι οικογένειές τους και να υλοποιηθεί αυτή η δράση, χωρίς να διαταραχθεί η σχολική δραστηριότητα.

Το θέμα αυτό πρόκειται να εισαχθεί αύριο στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, για να ληφθεί η σχετική απόφαση.

Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως του δήμου Καλαμάτας με την 120 ΠΕΑ, η οποία ήδη ετοιμάζει με άριστο τρόπο τα γεύματα που διανέμονται στο δημοτικό συσσίτιο, η στρατιωτική μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, που διαθέτει πιστοποιημένο παρασκευαστήριο, δήλωσε έτοιμη να παράσχει και το δεκατιανό για τους μικρούς μαθητές.

Πρόκειται για σάντουιτς με σιμίτι, ζαμπόν ή γαλοπούλα και τυρί, το οποίο θα είναι διαθέσιμο καθημερινά, φρέσκο, στις σχολικές μονάδες όπου φοιτούν τα παιδιά που θα τύχουν υποστήριξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.