Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν Φροντιστήριο για παιδιά στο δήμο Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Από τις 19 Νοεμβρίου.

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά οικογενειών του Πειραιά, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σηκώσουν το βάρος των διδάκτρων, θα προοσφέρει από τη Δευτέρα 19/11 ο δήμος, μέσω του Προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», το οποίο υποστηρίζεται εθελοντικά από Καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών.

Το Πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στο κτίριο του Γενικό Λυκείου Ραλλείου, που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 26 και θα λειτουργεί κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 - 13:00, ενώ αντίστοιχα τμήματα πρόκειται σύντομα να δημιουργηθούν σε κάθε δημοτική κοινότητα.

Αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών στο Πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη», υποβάλλονται στα γραφεία της Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), Ζωσιμαδών 11 & Ελευθερίου Βενιζέλου.

Επίσης, οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να διαθέσουν εθελοντικά το χρόνο τους στο Πρόγραμμα, μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του, από το «Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού», Πλ. Κοραή 1.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.