Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Βασίλισσα των αιθέρων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Κατερίνα Στεφανίδου είναι η βασίλισσα της Ευρώπης στο επί κοντώ! Με εμφάνιση που ταιριάζει στις πραγματικά μεγάλες αθλήτριες του αθλήματος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας με επίδοση 4.81, που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, επικρατώντας κατά κράτος των αντιπάλων της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.55, 4.65 και 4.70 σκορπώντας... τρόμο στις υπόλοιπες φιναλίστ. Μόνο η Γερμανίδα Ρίζικ κατάφερε να την ακολουθήσει μέχρι τα 4.70, τα οποία πέρασε με την τελευταία προσπάθειά της, αλλά δεν είχε το κουράγιο να συνεχίσει περεταίρω. Έτσι κι αλλιώς δεύτερη θα έμενε, αφού είχε κάνει περισσότερες προσπάθειες.

Έτσι κάθησε μαζί με τις άλλες κοπέλες να παρακολουθήσει το σόου της Στεφανίδη, η οποία πέρασε με την τρίτη προσπάθεια το 4.81 και στη συνέχεια δοκίμασε στα 4.94, όπου όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

To ασημένιο μετάλλιο κατέληξε στα χέρια της Ρίζικ, η οποία με την τελευταία επιτυχημένη προσπάθειά της στα 4.70 πέταξε εκτός βάθρου τη Νικόλ Κυριακοπούλου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Νικόλ ήταν τρίτη με άλμα στα 4.55 (απέτυχε τρεις φορές στα 4.65), όμως η Γερμανίδα την άφησε τελικά τέταρτη. Τρίτη ήταν η Σουηδέζα Αντζέλικα Μπένγκστον με 4.65.






Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.