Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Φρίκη σε ζωντανή σύνδεση: 29χρονος ταυρομάχος έχασε τη ζωή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 29χρονος Ισπανός ταυρομάχος Βίκτορ Μπάριο έχασε χθες τη ζωή του στην αρένα, μετά τον τραυματισμό του από τον ταύρο κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας που έγινε στην Τερουέλ, στην κεντροανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία.





Η ιατρική ομάδα της αρένας διαπίστωσε στις 20:25 τοπική ώρα (21:25 ώρα Ελλάδος) τον θάνατο του ταυρομάχου, ο οποίος είχε τραυματιστεί από τα κέρατα του ταύρου στη δεξιά πλευρά του θώρακα, διευκρίνισε η εταιρεία Tauroemocion.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον πρώτο θάνατο ταυρομάχου εδώ και τριάντα χρόνια στην Ισπανία.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν πως ο Λορένθο, ένας ταύρος βάρους άνω των 500 κιλών, καταφέρει το θανάσιμο πλήγμα στον ταυρομάχο.

Μετά ο ταύρος απομακρύνεται από τους συνεργάτες του Βίκτορ Μπάριο, ενώ αυτός κείτεται στο έδαφος με τα μάτια ανοιχτά έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ταυρομάχου. "Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Βίκτορ Μπάριο, που σκοτώθηκε στην Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη", έγραψε στο Twitter.



Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, από το 1985 έχει να χάσει τη ζωή του ένας ταυρομάχος στις ισπανικές αρένες, με τελευταίο θύμα τον 21χρονο Χοσέ Κουμπέρο.

Μετά τον θάνατο του Βίκτορ Μπάριο, οι εορτασμοί που προγραμματιζόταν να γίνουν χθες κατά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας των ταυρομαχιών ματαιώθηκαν.

Δείτε το βίντεο από την Daily Mail:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.