Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Αλεξιάδης: Προσπαθούμε για πέντε δόσεις ΕΝΦΙΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεων εντός του Ιουλίου και η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ να πληρωθεί τον Αύγουστο καταβάλει το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο".

«Από ό,τι φαίνεται προλαβαίνουμε να τελειώσουμε τις δηλώσεις μέσα στον Ιούλιο, άρα μπορούμε να κάνουμε εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Ιούλιο. Η πρώτη δόση να είναι Αύγουστο, άρα να έχουμε 5 δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου. Πέντε δόσεις όπως είχαμε και πέρυσι. Αν γίνει εκκαθάριση τον Αύγουστο θα πάμε για πρώτη δόση το Σεπτέμβριο και δόσεις μέχρι τέλος του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως δεν πρόκειται να δοθεί και δεύτερη παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων και όποιος δεν καταθέσει τότε θα έχει κάνει την επιλογή να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε πως φέτος οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή σε τουριστικές περιοχές είναι πιο οργανωμένοι και πιο αποτελεσματικοί ενώ πρόσθεσε ότι εντός του Αυγούστου θα έχουν ψηφιστεί τα νομοσχέδια για το πλαστικό χρήμα, την οικειοθελή αποκάλυψη και το λαθρεμπόριο καπνικών.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.