Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Στρατιώτες βοηθούν στις έρευνες για τον 7χρονο που εγκατέλειψαν οι γονείς του σε δάσος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χάθηκε την Κυριακή σε περιοχή που ζουν αρκούδες - Δείτε βίντεο.

Με το στρατό να συνδράμει πλέον τις έρευνες για το 7χρονο αγόρι που χάθηκε στο δάσος, όπου το είχαν αφήσει οι γονείς του μόνο του για να το τιμωρήσουν (!), ο πατέρας του κάνει την αυτοκριτική του και παραδέχεται πως αυτό που έκαναν ήταν «ασυγχώρητο».

Μετά την 5η ημέρα ερευνών, ο ιαπωνικός στρατός συμμετέχει στις προσπάθειες αστυνομίας και εκατοντάδων εθελοντών για τον εντοπισμό του μικρού Yamato Tanooka που αγνοείται σε πυκνό δάσος, βιότοπο αρκούδων, από το απόγευμα της Κυριακής.

Αρχικά οι γονείς του είχαν πει πως χάθηκε ενώ μάζευαν χόρτα αλλά στη συνέχεια ομολόγησαν στην αστυνομία πως τον είχαν αφήσει για λίγο μόνο του για να τον τιμωρήσουν, επειδή ήταν πολύ απείθαρχος.

«Κάναμε κάτι ασυγχώρητο στο παιδί μας και προκαλέσαμε πολλά προβλήματα, ελπίζω μόνο ο γιος μου να είναι ασφαλής», δήλωσε ο πατέρας του, Takayuki Tanooka.

Στις ομάδες αστυνομικών και εθελοντών που «χτενίζουν» το πυκνό δάσος στα βουνά του νησιού Χοκάιντο προστέθηκαν και 75 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιαπωνίας.

Τη βοήθειά του προσφέρει κι ένας κυνηγός, μετά τον εντοπισμό «φρέσκων» ιχνών από αρκούδα στην περιοχή που χάθηκε το αγόρι.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.