Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Καθαρίζουμε την παραλία του Αλίμου με τους σκύλους μας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων με αυτή την συμβολική κίνηση προσπαθεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα περιβάλλοντος και οργανώνει ομαδικό καθαρισμό, της ελεύθερης για το κοινό, παραλίας του Αλίμου.





Καλεσμένοι στην προσπάθεια αυτή είναι όλοι όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος και κάτοχοι σκύλων μαζί με τους σκύλους τους ή χωρίς. Σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε την παραλία αλλά και να δείξουμε ότι οι συνειδητοποιημένοι κυνόφιλοι δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στο διπλανό τους .



Απαραίτητη προϋπόθεση: Για όσους έρθουν με τα σκυλάκια τους, θα πρέπει να τα κρατάμε με λουρί για λόγους ασφαλείας, για να μη ενοχλήσουμε τους λουόμενους αλλά και γιατί έτσι ορίζει η σχετική νομοθεσία. Η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα και με την άδεια του Δήμου Αλίμου και την κτηνιατρική υποστήριξη απο την CURA ANIMALIS. (Λουτρα Αλίμου , ελεύθερη παραλία, Λ.Αλίμου και Ποσειδώνος 100 μέτρα προς Γλυφάδα ). Συμπαραστάτες μας ΣΑΖΑ Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αλίμου, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας. Με την υποστήριξη της PROPLAN.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.