Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έλαβε e-mail από τον πατέρα του που είχε πεθάνει δύο χρόνια πριν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μήνυμα που τρόμαξε αλλά και συγκίνησε τον γιο.

Ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε με τους υπόλοιπους ένα παράξενο γεγονός που του συνέβη όταν έλαβε ένα e-mail με αποστολέα τον πατέρα του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή δύο χρόνια νωρίτερα.

Το μήνυμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, ήταν ταυτόχρονα συγκινητικό και αστείο και στάλθηκε μέσω της ιστοσελίδας FutureMe, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα παραδοθούν στο μέλλον είτε στον εαυτό τους ή σε άλλους ανθρώπους, σαν μια πιο διαφορετική εκδοχή του μηνύματος σε μπουκάλι.

Ο άνδρας που είχε σκεφτεί να στείλει το μελλοντικό μήνυμα στο γιο του και πάντα έλεγε «θα έρχομαι και θα σε στοιχειώνω» ξεκινάει το γράμμα λέγοντας: «Γεια σου γιε μου, σου μιλάω από τον τάφο, οοοοο!» και συνέχισε: «Σοβαρά τώρα, τη στιγμή που θα διαβάζεις αυτό, θα έχω φύγει από τη ζωή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τώρα θα έχεις προσαρμοστεί αρκετά καλά στη ζωή χωρίς τον γέρο και θα έχεις καταφέρει να βοηθήσει τη μητέρα σου να προσαρμοστεί. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι θα την φροντίζεις, όπως έκανα. Έχω μερικές σκέψεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και τις οποίες δεν είπα τους τελευταίους μήνες που είχα ακόμη τη λογική μου. Ας ελπίσουμε να σε είχα διασκεδάσει με κάποιες από εκείνες τις παραισθήσεις. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι πόσο περήφανος είμαι για σένα».

Ο χρήστης του Reddit αναφέρει ότι το υπόλοιπο γράμμα, το οποίο είναι συγκινητικό, αναφέρει πιο προσωπικά τους πράγματα ενώ αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του, του λέει ότι τον αγαπάει και ότι είναι πολύ περήφανος. Ο άνδρας αναφέρει επίσης ότι νιώθει πολύ όμορφα που έλαβε αυτό το μήνυμα τόσο καιρό μετά το θάνατο του πατέρα του. Αν και αρχικά τρόμαξε βλέποντας το όνομα στον αποστολέα, ήταν μια όμορφη αντανάκλαση του παρελθόντος στο παρόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πολλοί είναι και οι χρήστες που στέλνουν ακόμη και γράμματα στον εαυτό τους τα οποία λαμβάνουν ως «υπενθύμιση» χρόνια αργότερα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.