Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Εργασίες από σήμερα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης - Δείτε τα σημεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο οδικό τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Πυλαίας – Πανοράματος (Κ11) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κωνσταντινουπολίτικων (Μαλακοπή, Οδός Γρ. Λαμπράκη – Κ10) θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα οι εργασίες συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο οδικό τμήμα ανάμεσα στους κόμβους Κ11 και Κ10 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσουν σε κοπή της βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) επί της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας, με κατεύθυνση προς τα δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών στην κατεύθυνση προς τα δυτικά θα είναι καθημερινά στις 9 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α' και Β'), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Πηγή: http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.