Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Έφοδοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα στην Ειδομένη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πουλούσαν προϊόντα σε πρόσφυγες χωρίς αποδείξεις.

Εφόδους σε καταστήματα στην Ειδομένη, μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες για διάθεση προϊόντων σε πρόσφυγες χωρίς αποδείξεις και άλλες φορολογικές παραβάσεις, πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.).

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκαν οι παρακάτω παραβάσεις:

- Σε κυλικείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση 10 αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

- Σε κινητή μονάδα εστίασης διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων καθώς και να απασχολείται ένας εργαζόμενος χωρίς να είναι καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού.

- Σε ψητοπωλείο - ουζερί, διαπιστώθηκε η μη έκδοση 18 αποδείξεων καθώς και να απασχολούνται τρεις εργαζόμενες για τις οποίες δεν επεδείχθη πίνακας προσωπικού.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Από την Αστυνομία σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.