Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Τι αποκαλύπτει φίλος του Παντελίδη για το μοιραίο δυστύχημα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προβληματισμό σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, στο δρόμο που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, εκφράζει ο φίλος του άτυχου τραγουδιστή.

Ο φίλος του Παντελή Παντελίδη, Σπύρος Ζωίτσας, μιλώντας στην Εσπρέσο, προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

«Εξαρχής ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Ότι τον Παντελή τον πήρε ο ύπνος, ότι είχε πιει και άλλα… Εμάς κάποια σημαντικά στοιχεία μας έκαναν και εξακολουθούν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ίσως δεν ήταν εκείνος ο οδηγός, αλλά η Φρόσω!», λέει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τονίζει ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν πει ότι τη στιγμή που η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, βγήκε από το αυτοκίνητο τους είπε: «Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελίδης».

«Αν ισχύει αυτό, δεν κατάλαβα γιατί το είπε. Μου φαίνεται όμως λιγάκι περίεργο. Μπορεί η κοπέλα να το είπε σαν αντίδραση, από τον φόβο της», είπε στην εφημερίδα εσπρέσο ο κ. Ζωίτσας.

Επίσης, ο κ. Ζωίτσας αποκαλύπτει ότι υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα στην τροχαία, που επιβεβαιώνει ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν κρατούσε το τιμόνι του τζιπ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.