Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δύο τροχαία με εγκατάλειψη των θυμάτων στην Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη 34χρονος ο οποίος προκάλεσε δύο τροχαία με αποτέλεσμα να τραυματίσουν δύο γυναίκες.

Δύο τροχαία ατυχήματα προκάλεσε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 34χρονος σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος οδηγώντας επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε μια 49χρονη και επέβαινε μια 24χρονη. Μετά την σύγκρουση, η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 49χρονη και ελαφρύτερα η 24χρονη.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 34χρονος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και λίγη ώρα αργότερα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που αναζητούσαν τον 34χρονο, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Κατόπιν άνδρες του τμήματος Τροχαίας Πατρών πραγματοποίησαν έλεγχο αλκοολομέτρησης στον 34χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.