Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Το ανέμελο κολύμπι μιας κοπέλας διακόπτεται… από καρχαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη στιγμή κατέγραψε ο πατέρας της σε βίντεο.

Μια ανέμελη στιγμή στη θάλασσα κατέληξε σε μια τρομακτική σκηνή για έναν πατέρα και την κόρη του που κολυμπούσαν χωρίς να νιώθουν κάποιο κίνδυνο.

Ο πατέρας μαγνητοσκοπούσε την κόρη του να κάνει βουτιές στην παραλία Papamoa της Νέας Ζηλανδίας και να απολαμβάνει τη θάλασσα όταν ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του το πτερύγιο ενός καρχαρία, δεξιά της κοπέλας και μόλις λίγα μέτρα μακριά της.

Η νεαρή φαίνεται να κάνει βουτιές με τη μάσκα της και να χαιρετάει στην κάμερα τον μπαμπά της όταν ξαφνικά, δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται το πτερύγιο το οποίο ο γράφει ο φακός.

Όταν ο άνδρας βλέπει τον καρχαρία, η κάμερα τινάζεται απότομα και φαίνεται να μπαινοβγαίνει στο νερό μέχρι το βίντεο να σταματήσει. Αν και το βίντεο δεν το δείχνει και δεν έχει καταγραφεί από πουθενά ο πατέρας ισχυρίζεται ότι η κόρη του «χτυπήθηκε από τον καρχαρία», σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νερού και Ατμοσφαιρικής Έρευνας της Νέας Ζηλανδίας μεταξύ των πιο συνηθισμένων ειδών καρχαρία που μπορεί να συναντήσει κανείς εκεί είναι ο μπλε καρχαρίας και ο Spotted dogfish.

Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube πριν από λίγες μέρες έχει χιλιάδες προβολές. Το δημοσίευμα της Sun δεν διευκρινίζει ωστόσο τι συνέβη μετά και ποια είναι η κατάσταση της κόρης του άνδρα που ανέβασε το βίντεο.





Δείτε τη στιγμή όπως καταγράφηκε από τον πατέρα...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.