Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σε κρίσιμη κατάσταση οι εργάτες που χτυπήθηκαν από ρεύμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δύο άντρες έπεσαν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι, μεταφέρθηκαν πριν από λίγο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από το «Χατζηκώστα» όπου αρχικά διακομίστηκαν, οι δύο εργάτες που τραυματίστηκαν σοβαρά από ηλεκτρικό ρεύμα σε κολόνα της ΔΕΗ, στην πλατεία Χατζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του φορτηγού που βρισκόταν στον χώρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην πλατεία γίνονταν εργασίες αντικατάστασης μίας ξύλινης κολώνας της ΔΕΗ με τσιμεντένια. Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και οι δύο εργάτες έπεσαν λιπόθυμοι στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η αστυνομία, ενώ αποκλείστηκε ο χώρος.

----------

Ρεύμα χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά εργάτες στα Ιωάννινα

Οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν πριν από λίγα λεπτά σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων δύο εργάτες, τους οποίους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα την ώρα που έκαναν εργασίες σε κολόνα της ΔΕΗ, στην πλατεία Χατζή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, οι δύο εργάτες δούλευαν σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία για λογαριασμό της ΔΕΗ επιχείρησε να αντικαταστήσει μία παλιά ξύλινη κολόνα με τσιμεντένια.

Όπως σημείωσαν, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος, προφανώς επειδή δεν είχαν διακόψει την παροχή ρεύματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.