Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δασκάλα απολύθηκε λόγω φωτογραφιών με τα εσώρουχα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την «έκαψε» το Facebook.

Η Gemma Laird απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ως δασκάλα αφού οι γονείς των μαθητών ανακάλυψαν πως στο παρελθόν η νεαρή κοπέλα εργαζόταν ως μοντέλο εσωρούχων και είχε κάνει μερικές προκλητικές φωτογραφίσεις. Το περιστατικό έγινε σε σχολείο της πόλης Craghead στη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα η διεύθυνση του σχολείου είπε στην 21χρονη Gemma Laird ότι η παρουσία της στο σχολείο θα αμαύρωνε τη φήμη του και οι γονείς θα έχαναν τον σεβασμό τους για το εκπαιδευτικό ίδρυμα.



Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους γονείς αποκάλυψε ότι η 21χρονη δασκάλα ήταν και μοντέλο, αφού πρώτα είχε κάνει μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και είχε ανακαλύψει τον λογαριασμό της στο Facebook, όπου η ίδια είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες με εσώρουχα.

Η συγκεκριμένη ανακάλυψη ήταν αυτή που σκανδάλισε τους γονείς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση απομάκρυνσή της από το σχολείο.

Από την πλευρά της η δασκάλα αναφέρει πως οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιωτικοί, επομένως δεν θα μπορούσαν οι γονείς και τα παιδιά να δουν τις φωτογραφίες της. Μάλιστα είπε ότι πριν την πρόσληψη της στο σχολείο η διευθύντρια γνώριζε για την προηγούμενη δουλειά της, ωστόσο αποφάσισε να την απολύσει μετά από τις πιέσεις που δέχτηκε από τους γονείς.



«Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να βλάψουν την εικόνα τους σχολείου, ότι δεν ήθελαν οι 6χρονοι μαθητές του να νομίζουν ότι είναι αποδεκτό το να είσαι μοντέλο. Με έκαναν να νοιώθω σαν πόρνη», δήλωσε η Laird μετά την δημοσίευση του περιστατικού.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.