Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

«Κατασκήνωσαν» έξω από το σπίτι του γιου τους για να τον πείσουν να ζήσουν μαζί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν φεύγουν αν δεν τους δεχτεί - Η ιστορία της οικογένειας από την Κίνα.

Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι από την Κίνα κοιμάται εδώ και μία εβδομάδα έξω από το διαμέρισμα του γιου του όταν εκείνος αρνήθηκε να το περιθάλψει. Η 77χρονη Zhu Sulan και ο σύζυγός της έφτασαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι του γιου τους αλλά εκείνο ήταν άδειο καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο τελευταίος μένει αυτές τις μέρες αλλού, προφανώς για να απογοητευτούν και να φύγουν.

«Κατασκήνωσαν» έξω από το σπίτι του γιου τους για να τον πείσουν να ζήσουν μαζί

Ωστόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν το βάζει κάτω και έχει κάνει μια μικρή «κατασκήνωση» έξω από το διαμέρισμα του γιου του στο Πεκίνο, στρώνοντας κουβέρτες και τοποθετώντας εκεί όλα τα πράγματά του. Οι ίδιοι μάλιστα αρνούνται να φύγουν μέχρι να επιστρέψει ο γιος τους και να τους περιθάλψει.



Το ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση όταν το δικό τους σπίτι κατεδαφίστηκε και έτσι στράφηκαν στο ένα από τα πέντε παιδιά τους αλλά, όπως λένε, κανένα από αυτά δεν είναι πρόθυμο να τους φιλοξενήσει. Αν και το θέμα έχει πάρει έκταση και δημοσιότητα και τους έχει προσφερθεί σπίτι από ξενοδόχους αλλά και ξένους, εκείνοι αρνούνται να φύγουν από εκεί, λέγοντας ότι θέλουν να μείνουν με ένα από τα πέντε τους παιδιά. Η 77χρονη Sulan είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε τέσσερις γιους και μία κόρη που όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε περάσει τις νύχτες μας εδώ. Αλλά κανείς δεν είναι πρόθυμος να μας βάλει μέσα σε σπίτι».



Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η Daily Mail, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Κίνας, μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις σε παιδιά που δεν υποστηρίζουν τους γονείς τους αν αυτοί το έχουν ανάγκη, πράγμα που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τα παιδιά τους στην προκειμένη περίπτωση. Η γυναίκα ανέφερε επίσης ότι νωρίτερα έμεναν με τον πρωτότοκο γιο τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους αλλά πρόσφατα τα πάντα άλλαξαν.



Το ζευγάρι ανέφερε ότι υπάρχει μια διαμάχη ανάμεσα στα παιδιά για την κυριότητα των τριών διαμερισμάτων που έχουν παραχωρηθεί στο όνομά τους και εκείνοι πήγαν να διεκδικήσουν το σπίτι στο Πεκίνο μετά από προτροπή του πρωτότοκου γιου τους. Από τότε ο γιος, έξω από του οποίου το σπίτι κοιμούνται, αρνείται να μιλήσει μαζί τους και οι ίδιοι συντηρούνται με φαγητό και νερό που τους φέρνει η κόρη τους. Κάποιοι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν μάλιστα και την αστυνομία η οποία δεν μπόρεσε να επιλύσει το ζήτημα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.