Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο άνδρας με το βιονικό πέος αναζητεί τους ανθρώπους που τον βοήθησαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θέλει να εκφράσει την ευγνωμωσύνη του.

Ο σοβαρός τραυματισμός στο πέος σημάδεψε ολόκληρη τη ζωή του 44χρονου σήμερα Mohammed Abad, ο οποίος πλέον αναζητεί τους ανθρώπους που τον βοήθησαν μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Σε ηλικία 6 ετών ο άνδρας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Huddersfield, με αποτέλεσμα να υποστεί πλήρη δυσλειτουργία του πέους του.

Ο 44χρονος έγινε γνωστός όταν μίλησε δημόσια για το πρόβλημά του. Το αίτημά του για χειρουργική λύση δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή του Channel 4 «Embarrassing Bodies» και το «βιονικό» μέλος του πρόσφατα «δοκιμάστηκε» χάρη στην εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ Charlotte Rose.



Σήμερα ο Mohammed, που ζει στο Εδιμβούργο, επιχειρεί να εντοπίσει τους ανθρώπους που ήταν παρόντες τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή του.



Το τρομακτικό ατύχημα συνέβη τον Ιανουάριο του 1978 ενώ κατευθυνόταν σπίτι του μετά το σχολείο. Χωρίς και ο ίδιος να θυμάται το πώς, βρέθηκε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.

Πλέον θέλει να μιλήσει με όλους όσοι ήταν εκεί, συμμαθητές, μάρτυρες, γιατρούς και νοσοκόμες που τον βοήθησαν. «Ήθελα για καιρό να το κάνω, θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς συνέβη. Δεν θυμάμαι πολλά, θυμάμαι μόνο πως ήταν χειμώνας και πως έπαιζα με το χιόνι με συμμαθητές μου. Ξέρω πως πολλοί έσπευσαν να με βοηθήσουν, θα ήθελα να τους συναντήσω και να τους ευχαριστήσω, τους χρωστώ τη ζωή μου», λέει ο ίδιος.



Ο Mohammed παρασύρθηκε από αυτοκίνητο για αρκετή απόσταση, έμεινε στο νοσοκομείο για τρείς ή τέσσερις εβδομάδες και συνέχισε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία για πέντε χρόνια.

Οι γιατροί του «έφτιαξαν» τότε ένα σωληνάκι, χρησιμοποιώντας δέρμα από το πόδι του, ώστε να μπορεί να ουρεί. Ωστόσο δεν είχε καμία αίσθηση του πέους του ούτε μπορούσε να λειτουργήσει σεξουαλικά.

Παρότι υποβλήθηκε σε δεκάδες επεμβάσεις δεν κατάφερε να ουρήσει ξανά όρθιος.

Σήμερα, ύστερα από τόσα χρόνια, διαθέτει πλήρως λειτουργικό πέος με κουμπί on/off στους όρχεις του. Η δοκιμή έγινε με επαγγελματία καθώς η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει.

Πλέον ο 44χρονος αναζητεί την αγάπη κι ελπίζει να γίνει κάποτε πατέρας. Οι γιατροί λένε πως είναι πιθανό. Ο ίδιος συζητά και για το γύρισμα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.