Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Πρωτοφανές: Βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι στην Παλλήνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παίκτης της ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Παλλήνης «επισκέφθηκε» τον τεχνικό στην προπόνηση και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του που τον αφορούσε. Τι είπε για το περιστατικό στον ΣΠΟΡ FM ο προπονητής.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα, 21 του μήνα στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr παίκτης της ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Παλλήνης «επισκέφθηκε» τον προπονητή στον χώρο όπου προπονείται η ομάδα και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του που τον αφορούσε.

Κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και έπρεπε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.
Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, η αντιπαράθεση των δύο ανδρών ξεκίνησε και πάλι αλλά αυτή τη φορά βγήκε και πιστόλι!

Όπως ήταν φυσικό, στη θέα του πιστολιού όλοι τρομοκρατήθηκαν και έπρεπε και πάλι να παρέμβουν άλλοι παίκτες που βρίσκονταν επιτόπου για να μπει το όπλο στη θήκη του!

Όπως ήταν φυσικό ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να δημιουργηθεί νέος κύκλος έντασης ο οποίος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τον ένα από τους δύο να υποβάλει μήνυση κατά του άλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι «έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν.

Για το περιστατικό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ίδιος ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, που έδειξε ωστόσο εμφανή διάθεση να κατευνάσει τους τόνους και να μην πάρει περαιτέρω έκταση το θέμα.

«Δεν έχει νόημα να πούμε ονόματα. Αυτό που έχει σημασία είναι η καταγραφή των γεγονότων. Υπήρξε μια διαφωνία σε αθλητικό επίπεδο μεταξύ παίκτη και προπονητή και μια υπερβολική αντίδραση από την πλευρά του παίκτη η οποία δεν είναι συνηθισμένη. Ένας παίκτης μπορεί να νιώσει ότι αδικείσαι, αλλά όχι να φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Όταν κάνεις μια ενέργεια, υπάρχουν κάποιες συνέπειες, αλλά αυτό καλό είναι να το σκέφτεσαι από πριν.

Από ‘κει και πέρα έγινε μια κουβέντα με τον αθλητή. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να καταδικάσω κάποιον. Είναι κάποια πράγματα που έχουν πάρει κάποιο δρόμο και εκεί θα αναλυθούν. Στον αθλητισμό είναι κατανοητό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αυτό συμβαίνει συχνά. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να πάρει έκταση. Δίνονται κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις και κάποιοι κατανοούν ότι έκαναν λάθος. Όταν κάποιος αναγνωρίσει το λάθος του είναι η αρχή για να λυθούν οι παρεξηγήσεις», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Εγώ δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον αθλητή, ούτε είχαμε προστριβές. Υπήρχε διαφορά απόψεων και εκτιμήσεων, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Το να βλέπει ο προπονητής κάποια πράγματα διαφορετικά από έναν παίκτη είναι συχνό φαινόμενο.

Στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα όταν είδα ότι δημιουργείται πρόβλημα για την ομάδα, να ζητήσω την απομάκρυνση του παίκτη. Είναι μια ακραία περίπτωση, αλλά πέραν αυτού τα υπόλοιπα είναι πράγματα που έχουν ξανασυμβεί.

Έχουν γίνει κάποιες ενέργειες που αποσκοπούν κυρίως στο να εκτονωθεί η κατάσταση και να καταλάβουν όλοι τι έγινε και πόσο σοβαρό ήταν. Από ‘κει και πέρα εγώ δεν θέλω αντιπαλότητες και αντιδικίες».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.