Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Από Βουδιστής μοναχός… τρανσέξουαλ μοντέλο γυναικείων εσωρούχων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία της 22χρονης καλλονής που γεννήθηκε αγόρι.

Το κορίτσι στις φωτογραφίες είναι ένας πρώην Βουδιστής μοναχός ο οποίος είναι τώρα είναι ένα τρανσέξουαλ επιτυχημένο μοντέλο εσωρούχων.

Η Mimi Tao είναι πολύ γνωστή πλέον στην Ασία και πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες και σε σημαντικές επιδείξεις μόδας. Αλλά αυτή η καθημερινότητα απέχει πολύ από τις πρώτες ημέρες της, ως ένας ξυρισμένος μοναχός που ζούσε σε έναν απομακρυσμένη ναό.

Η Mimi γεννήθηκε ως Phajaranat Nobantao, ένα αγόρι, σε μια οικογένεια στο Κον Καέν, στην ανατολική Ταϊλάνδη. Ενώ τα αδέλφια της ήταν στο τοπικό δημόσιο σχολείο, η Mimi ήταν ήταν μακριά ζώντας σε ένα ναό μακριά από το σπίτι. Έξι μήνες μετά την ένταξή της ξύρισε το κεφάλι της σαν τους υπόλοιπους και έπρεπε να ζει σύμφωνα με περισσότερους από 200 αυστηρούς κανόνες.




Αλλά μαζί με άλλους 4 φίλους, η Mimi αποφάσισε να αλλάξει, άρχισε να φοράει make up και μετέτρεψε το δωμάτιο της σε μια μυστική πασαρέλα! Στο δεύτερο έτος, η Mimi άρχισε να παίρνει τα χάπια για την τόνωση της γυναικείας ορμόνης. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο σπίτι της οικογένειάς της η μητέρα της ξέσπασε, όταν παρατήρησε ο γιος της είχε αρχίσει να αποκτά στήθος και απείλησε να τον αποκηρύξει.

Η απάντησή της ήταν η εξής: «Υποθέτω ότι δεν είμαι πλέον ο γιος σου, γιατί εγώ δεν θα αλλάξω γνώμη σχετικά με το ποιος θέλω να είμαι». Όπως αποκαλύπτει ήταν το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο το ότι έκανε τη μαμά της να κλαίει και υποσχέθηκε να την κάνει περήφανη.



Μετά από 6 χρόνια στο ναό, η Mimi έψαξε να βρει δουλειά. Αρχικά βρήκε σε ένα καμπαρέ για 3 μήνες και στη συνέχεια σε ένα μεγαλύτερο και πιο γνωστό καμπαρέ στην Μπανγκόκ.

Αλλά μετά από μερικούς μήνες κατάλαβε ότι αυτό που έκανε δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει για όλη της τη ζωή. Αυτό που πραγματικά ήθελε, σύμφωνα με την Mirror, ήταν μια καριέρα στην πασαρέλα. Ακολούθησε λοιπόν την καρδιά της μέχρι που σήμερα έχει γίνει το γνωστό τρανσέξουαλ μοντέλο.



Η επόμενη κίνησή της, όπως λέει, είναι να κατακτήσει τη Νέα Υόρκη και να γίνει παγκοσμίως γνωστή παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. «Είναι ακόμα πιο ανοιχτή κοινωνία και πιστεύω ότι έχω τη δυνατότητα να εργαστώ εκεί», δηλώνει και προσθέτει: «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω για να γίνω και πάλι μοναχός, αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχω για τίποτε άλλο να ανησυχώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.