Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Πώς ο Λεονάρντο ντι Κάπριο ξεγέλασε το θάνατο τρεις φορές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο σταρ ήρθε αντιμέτωπος με καρχαρία, με χαλασμένο αλεξίπτωτο και φλεγόμενο αεροπλάνο.

Οι γάτες είναι εφτάψυχες και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο σίγουρα έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τα συμπαθή αυτά τετράποδα. Ο διάσημος σταρ, ως ηθοποιός έχει βιώσει το «θάνατο» όπως στην ταινία Τιτανικός, αλλά όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο περιοδικό Wired, έχει δει ουκ ολίγες φορές το… χάρο να του γνέφει στην πραγματική ζωή, αλλά πάντα κατάφερνε και τον ξεγελούσε.

Ο ηθοποιός, που αυτή τη περίοδο προωθεί τη νέα του ταινία «The Revenant», αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στο μοιραίο τουλάχιστον τρεις φορές, έπειτα από επίθεση καρχαρία, από έκρηξη στη μηχανή αεροσκάφους και από ατύχημα σε πτώση skydiving.

«Αν οι γάτες έχουν εφτά ζωές, νομίζω πως έχω χρησιμοποιήσει μερικές», είπε στο περιοδικό.

Μιλώντας για το ατύχημα με το αεροσκάφος, ο ντι Κάπριο διηγήθηκε πως συνέβη το 2009 κατά τη διάρκεια πτήσης για τη Ρωσία. «Καθόμουν στην Business Class όταν είδα το φτερό να παίρνει φωτιά. Η μηχανή έσβησε για λίγα λεπτά και καθόμουν και απλά κοιτούσα χωρίς να μιλάει κανείς και χωρίς απολύτως κανέναν ήχο», είπε συμπληρώνοντας ότι η «σουρεαλιστική» εμπειρία είχε ευτυχές τέλος «όταν ο πιλότος έβαλε μπρος τη μηχανή και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης».

Το δεύτερο συμβάν, έλαβε χώρα στην Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια κατάδυσης. «Ένας λευκός καρχαρίας πήδηξε στο κλουβί μου κατά τη διάρκεια κατάδυσης. Το μισό σώμα του ήταν μέσα στο κλουβί ανοιγοκλείνοντας τα σαγόνια του. Κάθισα στον πάτο του κλουβιού και προσπάθησα να μην κουνιέμαι ενώ ο καρχαρίας καταβρόχθιζε τους τόνους που πετούσαν για να προσελκύσουν τους καρχαρίες. Έβλεπα το κεφάλι του να ανοιγοκλείνει ελάχιστα από το πρόσωπό μου. Οι υπεύθυνοι των καταδύσεων, μου είπαν ότι αυτό δεν είχε ξανασυμβεί στα 30 χρόνια εμπειρίας τους».

Η τρίτη εμπειρία, αφορά στο skydiving, ένα ακραίο χόμπι που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως είπε στον δημοσιογράφο του Wired, κατά τη διάρκεια της πτώσης που πραγματοποίησε μαζί με τον εκπαιδευτή του, το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε και έτσι προσπάθησαν να ανοίξουν το εφεδρικό το οποίο και αυτό δεν άνοιξε! «Ο εκπαιδευτής προσπάθησε να ξεκολλήσει το αλεξίπτωτο με μανία και το κατάφερε στα μέσα της διαδρομής…». Οι δυο άντρες γλίτωσαν με ελάχιστες μελανιές και γδαρσίματα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.