Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Αισθητική και πολυτέλεια κάτω από το έδαφος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προκατασκευασμένα σπίτια... χόμπιτ για να νιώθετε ένα με τη φύση - Δείτε τις εικόνες.
Όσοι ονειρεύονται να αποκτήσουν τον δικό τους χώρο που να μοιάζει με σπίτι χόμπιτ, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν μέχρι τη Μέση Γη για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η εταιρεία Green Magic Homes με έδρα τη Φλόριντα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να παραλάβουν έτοιμο το σπίτι τους στην πλευρά ενός λόφου, φτιαγμένο σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, ως μόνιμη κατοικία ή ως εξοχική.

Τα μικροσκοπικά φιλικά προς το περιβάλλον σπίτια είναι σχεδιασμένα για να βρίσκονται κάτω από ένα στρώμα γρασιδιού και χώματος- ιδανικό για να καλλιεργεί κανείς λαχανικά και να νιώθε ένα με τη φύση- και διαθέτει τις απαραίτητες πινελιές πολυτέλειας με πισίνες και τζακούζι.

Τα σπίτια μπορούν να αγοραστούν και να συναρμολογηθούν σε λιγότερο από τρεις ημέρες, αν κανείς διαλέξει το σπίτι εμβαδού 37 τετραγωνικών μέτρων. Μπορεί να χωρέσει μια μικρή κουζίνα, lounge και τραπεζαρία.

Διατίθενται και μεγαλύτερα σπίτια που μπορούν να έχουν από τρεις κρεβατοκάμαρες μέχρι ξεχωριστά δωμάτια, γυμναστήρια και γραφεία.

Τα σπίτια είναι υδατοστεγή και σχεδιασμένα για να αντέχουν στους ισχυρούς ανέμους αλλά και σεισμό έως δέκα Ρίχτερ.

Οι τιμές εκκινούν από τα 15.000 δολάρια ενώ στα μεγαλύτερα σχέδια το κόστος προφανώς ανεβαίνει.




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.