Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο «διάβολος» με τέσσερα πόδια που ονειρεύεται να γίνει δάσκαλος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θέλει να ζήσει μια κανονική ζωή και όχι στο περιθώριο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Προσωποποίηση του διαβόλου θεωρούν οι χωρικοί σε χωριό στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας τον 20χρονο Arun Rajput, ο οποίος γεννήθηκε με τέσσερα πόδια, με αποτέλεσμα ο νεαρός να ζει στο περιθώριο.

Ο 20χρονος ελπίζει να μπορέσει να υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να έχει μια φυσιολογική ζωή.

«Ο κόσμος γελά μαζί μου, λένε πως είμαι διάβολος. Κανείς δεν με σέβεται εδώ επειδή διαφέρω. Αλλά εγώ θέλω να είμαι ένας απ’ αυτούς, θέλω να δουλέψω όπως οι άλλοι», λέει.

Ο Rajput, ο μεγαλύτερος από τέσσερα αδέλφια, προσδοκά μια χειρουργική επέμβαση ώστε να μπορέσει να σπουδάσει και να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει δάσκαλος.



Τα επιπλέον άκρα του, που πιστεύεται πως είναι πόδια παρασιτικού διδύμου, έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθίσει καλά, να δυσκολεύεται στο περπάτημα αλλά και να αγοράζει παντελόνια κατά παραγγελία.

Πολλοί ντόπιοι θεωρούν την οικογένειά του καταραμένοι λόγω του χαρακτηριστικού του αυτού. Αλλά ο Rajput θέλει να του συμπεριφέρονται όπως σε όλους τους ανθρώπους.

«Θέλω να κάνω κανονικά πράγματα και να με αντιμετωπίζουν σαν κανονικό άνθρωπο», λέει. «Θέλω να φροντίσω τους γονείς μου, θέλω να σπουδάσω και να γίνω δάσκαλος».

Η 45χρονη μητέρα του Lila Devi, λέει πως δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στα μάτια της όταν γεννήθηκε ο γιος της. «Γεννήθηκε ενώ ήμουν 12 χρόνια παντρεμένη. Ήταν πολύ αδύναμος, τον πήγαμε σε πολλούς γιατρούς. Οι άνθρωποι τον αποκαλούν διάφοροι, με στεναχωρεί περισσότερο όταν τον αποκαλούν διάβολο, είναι ένα πολύ ευγενικό αγόρι».



Οι φτωχοί γονείς του Rajput, που εργάζονται σε φάρμες, επισκέφθηκαν πολλούς γιατρούς όταν εκείνος ήταν μικρός αλλά γύρισαν σπίτι τους άπρακτοι όταν πληροφορήθηκαν το κόστος της επέμβασης.

«Εργάζεται σκληρά και θέλει να ζήσει μια ζωή με αξιοπρέπεια. Ελπίζω να ξεφορτωθεί τα επιπλέον πόδια του και να γίνει ένας από μας», πρόσθεσε η μητέρα του.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.