Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Νύχτες αμαρτίας στα λουτρά Θερμοπυλών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι Θερμοπύλες όπου έγραψαν ιστορία ο Λεωνίδας με τους 300 του στην ένδοξη μάχη κατά των Περσών, κρύβουν ένα «σκοτεινό» μυστικό. Όταν πέφτει το φως, τα διάσημα ιαματικά λουτρά της περιοχής μετατρέπονται σε hot spot για gay παρέες, οι οποίες δίνουν ραντεβού εκεί για νύχτες αμαρτίας.

Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές στο LamiaReport καιρό τώρα για τα όσα συμβαίνουν τις βραδινές ώρες στα λουτρά των Θερμοπυλών.

Η τελευταία όμως αναφέρει ότι νεαρός δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.

«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε...», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Όταν πέφτει το σούρουπο και μετά, στις πηγές των Θερμοπυλών το σκηνικό αλλάζει και δεν μπορεί να πάει για μπάνιο μια οικογένεια.

Όπως γράφει η Espresso στα λουτρά καταφεύγουν το βράδυ άνδρες από Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα, ενώ συχνά χαλαρώνουν» νταλικέρηδες.

Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι ορισμένοι Πακιστανοί σπεύδουν εκεί τα βράδια και προσφέρουν πληρωμένο σεξ σε άνδρες.

Μάλιστα κατά καιρούς κάνει την εμφάνισή του ένα τροχόσπιτο με τρανσέξουαλ που πουλά αγοραίο έρωτα. Το τροχόσπιτο εμφανίζεται όταν πέφτει η νύχτα και στη συνέχεια εξαφανίζεται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.