Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες των Μουσικών Συνόλων του δήμου Αθηναίων στο Παλλάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου.

Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα απολαύσουν από τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων όσοι βρεθούν στο ιστορικό θέατρο Παλλάς, σε τρεις συναυλίες που διοργανώνονται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Η Συμφωνική Ορχήστρα, η Φιλαρμονική και η Χορωδία συμπράττουν με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Η Αθήνα γιορτάζει», που διοργανώνουν ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 12μ.μ το κοινό θα υποδεχθεί την εβδομάδα των Χριστουγέννων με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στην χριστουγεννιάτικη συναυλία της. Κάλαντα από όλη την Ελλάδα με τις αγγελικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου Kodaly (διεύθυνση: Μιχάλης Πατσέας) θα πλημμυρίσουν το θέατρο, καθώς και χριστουγεννιάτικες μελωδίες ερμηνευμένες από την μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καραγιάννη και τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο.

Μουσική διεύθυνση: Δημήτρης Μίχας

Αποσπάσματα από όπερες, οπερέτες, πόλκες, βαλς και γνωστές χριστουγεννιάτικες μουσικές συνθέσεις θα απολαύσουν οι λάτρεις της κλασικής μουσικής, που θα παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικό γκαλά της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι σολίστ του λυρικού θεάτρου Μαρία Κόκκα (σοπράνο), Δέσποινα Σκαρλάτου (σοπράνο), Μαργαρίτα Συγγενιώτου (μέτζο σοπράνο), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος) και Χάρης Ανδριανός (βαρύτονος).

Διδασκαλία Χορωδίας: Σταύρος Μπερής

Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου

Τέλος, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 11.30π.μ. η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων συναντά τη σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη, τον τενόρο Χρήστο Δεληζώνα και το βαρύτονο Χάρη Ανδριανό στη χριστουγεννιάτικη συναυλία της με έργα των κορυφαίων συνθετών B. Britten και C. Saint-Saëns. Στη συναυλία συμμετέχει η Παιδική- Νεανική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (διδασκαλία: Νίνα Πατρικίδου).

Μουσική διεύθυνση: Σταύρος Μπερής

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, City Link

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, κατόπιν κράτησης θέσης στο τηλ. 211 1000365 και ηλεκτρονικά στο www.ticket365.gr


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.