Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η νύφη-πιστολέρο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έβγαλε τα όπλα για καλό σκοπό - Δείτε το βίντεο.
Η νύφη «αγρίεψε» και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου... Η νύφη από τη Σερβία πήρε την κατάσταση στα χέρια της -κυριολεκτικά- όταν έσπασε την παράδοση που συνήθως θέλει έναν άνδρα, τον κουμπάρο, τον πατέρα ή το γαμπρό να πυροβολεί με δύο πιστόλια στον αέρα

Η γυναίκα που δεν είναι γνωστό το όνομά της βγάζει τα δύο όπλα και πυροβολεί την ημέρα του γάμου της. Οι σφαίρες στον αέρα συμβολίζουν την ευτυχία, τη γονιμότητα και μια αρμονική σχέση. Αλλά η... άγρια νύφη έσπασε την παράδοση και έδειξε ότι δεν έχει διάθεση να αφήσει σε κανέναν άλλο τα όπλα και το... πήρε επάνω της!



Ο Radovan Malenkich, καλεσμένος στο γάμο κοντά στο Βελιγράδι είπε: «Οι άνθρωποι επευφημούσαν όταν πυροβόλησε όχι με ένα, αλλά με δύο πιστόλια. Υπήρχε μεγάλη χαρά στα πρόσωπα των καλεσμένων. Η νύφη ήταν στην ευχάριστη θέση να δώσει μια νέα τροπή στην παλιά παράδοση πυροβολώντας η ίδια στον αέρα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει πίεση ώστε να εγκαταλειφθεί αυτή η πρακτική επειδή μερικοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Αλλά χαίρομαι που μερικές φορές μπορούμε να ξεφύγουμε από τις γραφειοκρατίες και να γιορτάσουμε με τον παλιό τρόπο».

Οι σφαίρες στον αέρα συνήθως πέφτουν κάτω στο έδαφος με ταχύτητες πολύ χαμηλότερες από αυτήν που φεύγουν από την κάννη των όπλων. Παρ 'όλα αυτά κάποιος μπορεί να τραυματιστεί, μερικές φορές θανάσιμα, όταν αυτές οι σφαίρες που φεύγουν με ένταση λόγω του ισχυρού αέρα στο έδαφος σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ευτυχώς στο συγκεκριμένο γάμο δεν συνέβη κάποιο θλιβερό ατύχημα.



Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube με τη νύφη να πυροβολεί όχι μία, ούτε δύο, αλλά ασταμάτητα...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.