Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Έτοιμη η ΚΥΑ για την απόδοση των χρημάτων στους ναυτικούς της ΝΕΛ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναρτήθηκε το μεσημέρι στη «Διαύγεια».

Αναρτήθηκε το μεσημέρι στη «Διαύγεια», η Κοινή Υπουργική Απόφαση που φέρει τις υπογραφές του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, με την οποία αποδίδεται το ποσό των 5.856.500 ευρώ σε ναυτικούς της εταιρείας «Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου Α.Ε.» και των εταιρειών που ανήκουν στον ίδιο όμιλο εταιρειών ή στην ίδια μητρική επιχείρηση ή σε άλλη ναυτική εταιρεία υπό κοινή διαχείριση (https://diavgeia.gov.gr )

Η ισχύς της απόφασης με τίτλο «απόδοση εσόδων από κατάπτωση εγγυητικών επιστολών σε ναυτικούς» αρχίζει από τη δημοσίευση της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι ο υπουργός Ναυτιλίας με τους ναυτικούς της NEL, ο κ. Δρίτσας είχε «επικαλέσθηκε ασθένεια του αρμόδιου υπουργού κ. Χουλιαράκη για την καθυστέρηση στην υπογραφή της ΚΥΑ, ενώ υποσχέθηκε ότι αυτήν την φορά θα ακολουθήσει έλεγχος από τις αρμόδιες εφορίες και ότι τα χρήματα θα καταβληθούν εντός του 2015». Οι ναυτικοί της ΝΕΛ ποραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας στον υπουργό, ζητώντας να τους καταβληθούν τα υπόλοιπα οφειλόμενα χρήματα από την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών της ΝΕΛ που έχει κηρυχθεί έκπτωτη και έχει στην κατοχή του το ελληνικό Δημόσιο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.