Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Έκθεση παιδικής εικονογράφησης με ελεύθερη είσοδο στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Νιφάδες παραμυθιών» με εργαστήρι- δρώμενο σήμερα και αύριο.

Έκθεση με εικονογραφήσεις παιδικών, κλασικών -ή και όχι τόσο- παραμυθιών, από οκτώ εικονογράφους φιλοξενείται έως τις 7 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Οι εικονογράφοι στρώνουν με τα έργα τους, πολύχρωμο χαλί για να υποδεχθούν, μικροί και μεγάλοι, την πιο συναρπαστική ιστορία αγάπης και ελπίδας: τα Χριστούγεννα!

Συμμετέχουν: Άννα Χριστοφή, Ίρις Σαμαρτζή, Κατερίνα Χαδουλού, Μαρία Τζαμπούρα, Σοφία Τουλιάτου, Πέτρος Μπουλούμπασης, Μιχάλης Κουντούρης, Σβετλίν

Η είσοδος στη έκθεση είναι ελεύθερη.

Σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο της έκθεσης, προγραμματίζεται στις 17:30 εργαστήριο - δρώμενο Τέχνης για παιδιά με τίτλο «ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, παίζουμε και ζωγραφίζουμε». Τα παιδιά θα κάνουν παρέα με τους ηθοποιούς της «OneTwoFree» ένα συναρπαστικό ταξίδι στις γειτονιές των παραμυθιών, θα δημιουργήσουν και θα δουν να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους το δικό τους μοναδικό παραμύθι μέσα από χορό, μουσική, τραγούδι, αυτοσχεδιασμό και μπόλικη φαντασία. Έπειτα θα πειραματιστούν με υλικά και θα δημιουργήσουν το δικό τους αναμνηστικό έργο τέχνης.

Ένα διαφορετικό εργαστήρι - δρώμενο για παιδιά όλων των ηλικιών που ανακατεύει όλες τις τέχνες και μετασχηματίζεται μέσα από τις προτάσεις και τις ιδέες των παιδιών.

Τιμή συμμετοχής ανά εργαστήριο: 8 ευρώ στο ταμείο την ημέρα του εργαστηρίου, 7 ευρώ προπώληση, 6 ευρώ μειωμένο (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας, πολυτέκνων, ομαδικό, άνω των 10 ατόμων)

Συνοδός (ένας για κάθε παιδί) δωρεάν
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα παιδιά 6+ ετών μπορούν να συμμετέχουν στο δρώμενο εάν το επιθυμούν χωρίς συνοδό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.