Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η έγκυος αρσιβαρίστρια που σηκώνει 40 κιλά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 24χρονη που κάνει προπόνηση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Δείτε το βίντεο.

Ένα βίντεο που εντυπωσιάζει, αλλά και σοκάρει, δημοσίευσε η 24χρονη αρσιβαρίστρια Revie Schulz στο οποίο παρουσιάζει τον εαυτό της να κάνει προπόνηση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η 24χρονη φαίνεται να κάνει μια σειρά από ασκήσεις σηκώνοντας βάρη 40 κιλών και το κλιπ γράφει: «Ένιωσα καλά κάνοντας κάποια βάρη σήμερα. Υπήρχε πολύ ζέστη και γι' αυτό έμεινα σούπερ ενυδατωμένη, δίπλα στον ανεμιστήρα και είχα μια υγρή πετσέτα για να κρατήσω το σώμα μου σε χαμηλή θερμοκρασία». Πολλοί από τους followers της, τη ρωτούσαν εάν η προπόνηση ήταν ασφαλής, ενώ άλλοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν.



«Σήκωσε τη μπάρα όπως παλιά. Αν το σώμα σου έχει συνηθίσει έτσι και αντέχει και έχεις την έγκριση του γιατρού είναι όλα εντάξει», έγραψε ένας από τους θαυμαστές της. «Είναι ασφαλές γιατί ξέρει τι κάνει, ακούει το σώμα της και δεν κάνει κάτι που δεν έχει κάνει στο παρελθόν», είπε ένας άλλος και πρόσθεσε: «Είναι μύθος ότι μια έγκυος γυναίκα δεν πρέπει να σηκώνει βάρη».



Η ίδια ευχαρίστησε για τα θετικά σχόλια και είπε: «Πάντα διστάζουμε να δημοσιεύσουμε κάτι επειδή κάποιος θα μας αμφισβητήσει όπως εμένα τις προθέσεις μου, με το μωρό μου». Η ίδια μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας είπε ότι μειώνει την ένταση των ασκήσεών της κατά 50% στην εγκυμοσύνη, ανάλογα και με την αντοχή και τη διάθεσή της. Η Schulz είπε επίσης ότι θέλει να στηρίξει όλες τις γυναίκες που θέλουν να συνεχίσουν να γυμνάζονται και να ασκούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όπως δήλωσε, υπάρχουν πολλές φοβίες και μύθοι σχετικά με την άσκηση και την εργασία των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εφόσον η κάθε γυναίκα έχει έγκριση από το γιατρό της μπορεί να κάνει όποια άσκηση θέλει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, εξήγησε.

Δέχτηκε ωστόσο και πολλά αρνητικά, επικριτικά και καυστικά σχόλια κατά πόσο είναι ασφαλές αυτό που κάνει και ότι βάζει σε κίνδυνο την υγεία του μωρού της...


Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.