Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η 35χρονη που μεγαλώνει κούκλες σαν κανονικά μωρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους αλλάζει πάνες και τα βγάζει βόλτα σαν παιδιά.

Μια ανύπαντρη γυναίκα από την Ιρλανδία αντιμετωπίζει δύο κούκλες σαν κανονικά μωρά και μάλιστα λέει ότι τα βάζει πάνω από όλους και από όλα. Η 35χρονη Sabrina Mckenna αγόρασε τις δύο κούκλες, που πράγματι εξωτερικά μοιάζουν πολύ με μωρά, όταν έχασε το παιδί που κυοφορούσε το 2012.

Η νεαρή γυναίκα περνάει όλη μέρα με τις κούκλες, οι οποίες της κόστισαν 200 λίρες η μία, τους αλλάζει πάνες και τις πηγαίνει βόλτα με το καρότσι. Έχει μάλιστα αγοράσει όλα τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται ένα μωρό. Από καρότσι μέχρι πιπίλες. Η ίδια δηλώνει ότι θέλει να μεγαλώσει τη συλλογή της και να αγοράσει κι άλλες κούκλες και αν κάποιος επίδοξος σύντροφος της ενοχλείται από αυτό να μην κάνει τον κόπο να την πλησιάσει. «Αγαπάω τα μωρά μου τόσο πολύ, είναι τέλεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνδρες ενοχλούνται και ζηλεύουν τόσο», αναφέρει.

Όπως αποκαλύπτει, οι άνδρες αντιδρούν άσχημα σε αυτό και κάποτε ενώ ένας σύντροφός της έδειχνε να τα αποδέχεται, κάποια στιγμή της έστειλε ένα φριχτό μήνυμα να τα εξαφανίσει από το σπίτι. Η ίδια του απάντησε με ένα ανάλογο υβριστικό μήνυμα και δεν ξανασυναντήθηκαν ποτέ. «Ξέρω ότι οι άλλοι παραξενεύονται και το βλέπουν σαν κάτι διαφορετικό, αλλά αυτά τα μωρά έχουν αλλάξει τη ζωή μου», αποκαλύπτει και προσθέτει ότι της δίνουν περισσότερη ευτυχία από οποιονδήποτε άλλον. Οι συγκεκριμένες κούκλες είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να μοιάζουν με αληθινά μωρά και πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται όταν τις βλέπουν.

Η Sabrina επέλεξε το μέγεθος, το φύλο, το χρώμα των μαλλιών, το μήκος και το βάρος των κουκλών και φτιάχτηκαν ανάλογα, ενώ τώρα το σπίτι της είναι γεμάτο παιδικά ρούχα και παιχνίδια σαν να είναι κανονικά μωρά. Όπως λέει μάλιστα το κοριτσάκι μοιάζει τόσο πολύ με κανονικό μωρό που το μπερδεύουν πολλοί έξω όταν το βγάζει βόλτα.

Η γυναίκα τούς αγοράζει ρούχα κάθε δύο εβδομάδες και λέει ότι δεν μπορεί παρά να τα αντιμετωπίζει σαν παιδιά της. Μιλώντας στη Daily Mail περιγράφει την ιστορία της πριν από τις κούκλες όταν το 2012 έχασε ένα μωρό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στις 32 εβδομάδες και μετά από πολλές προσπάθειες οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπάει. Όπως λέει, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το μωρό που έχασε και ότι αυτές οι κούκλες είναι οι μόνες που την έχουν κάνει να αισθανθεί λίγο καλύτερα.

Αν μελλοντικά -όπως λέει- κάνει ένα παιδί, οι κούκλες της πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.