Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σάντουιτς με τυρί, ντομάτα, σπανάκι και… ποντίκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ολόκληρο το τρωκτικό εντόπισε άντρας μέσα σε γεύμα ταχυφαγείου.

«Τυχερό» χαρακτήρισε τον εαυτό του ένας άντρας στο Όρεγκον των ΗΠΑ, όταν το κατά τα φαινόμενα κανονικό σάντουιτς που αγόρασε από από την αλυσίδα γρήγορου φαγητού Subway, με χιλιάδες καταστήματα παγκοσμίως, περιλάμβανε κι έχτρα... ένα ολόκληρο ποντίκι.

Ευτυχώς πριν προλάβει να το δαγκώσει, πρόσεξε κάτι... περίεργο και άνοιξε το σάντουιτς στη μέση. Αυτό που είδε τον σόκαρε τόσο, που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει: Μέσα στο φαγητό του βρισκόταν ένα ολόκληρο ποντίκι!

«Ήμουν δυστυχώς ο τυχερός πελάτης», δήλωσε στα τοπικά κανάλια ο Τζέι Αρμστεντ λίγο αργότερα και περιγράφοντας το ποντίκι συμπλήρωσε: «Ήταν βρεγμένο και πεθαμένο. Η ουρά του ήταν τυλιγμένη και μπορούσες να δεις τα δυο του δόντια».



Το νεκρό ποντίκι βρέθηκε ανάμεσα σε φύλλα από σπανάκι που περιείχε το σάντουιτς του άτυχου άντρα, ενώ όταν ενημέρωσε τον διευθυντή του καταστήματος για το εύρημά του, έπαθε κι εκείνος σοκ!

Λίγο αργότερα πάντως, είπε με πολύ ψυχραιμία: «Είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω δει και ταυτόχρονα το πιο αηδιαστικό»!

Ο ίδιος άλλωστε ανέβασε τη φωτογραφία του περίφημου σάντουιτς στο προφίλ του στο facebook.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.