Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μηνύει τη Νιούκαστλ που τον άφησε να παλέψει μόνος με τον καρκίνο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γιόνας Γκουτιέρες φέρεται να αποφάσισε να μηνύσει τη Νιούκαστλ για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι έπρεπε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του...



Ο Αργεντινός εξτρέμ, πάλεψε και βγήκε νικητής από τον αγώνα απέναντι στην επάρατη νόσο και όχι μόνο αυτό, αλλά επέστρεψε και στο ποδόσφαιρο, παίζοντας στα τελευταία παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου για να κρατήσει τις «καρακάξες» στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πλέον, δεν ανήκει στη Νιούκαστλ, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε και μάλιστα δεν ενημερώθηκε για το φινάλε απλά δια τηλεφώνου, ενώ, είχε καταγγείλει πως ο σύλλογος τον είχε αφήσει μόνο να παλέψει απέναντι στον καρκίνο και του είπε να πληρώσει αυτός τις εξετάσεις και τις χημειοθεραπείες που χρειάστηκε στην προσπάθειά του να αναδειχθεί νικητής της ζωής.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Γκουτιέρες αποφάσισε να κινηθεί νομικά «πατώντας» στο νόμο 2010 Equality Act., περί του τρόπου που διαχειρίστηκε η Νιούκαστλ την αδυναμία του να αγωνιστεί, μηνύοντας την ομάδα για τη συμπεριφορά της κατά του εργαζομένου που αντιμετώπισε ψυχική ή σωματική αδυναμία.

Ο ίδιος, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τις «καρακάξες»...


Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.