Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κοινωνικό φροντιστήριο στο δήμο Κορυδαλλού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για πρώτη χρονιά φέτος προγραμματίζονται και ξενόγλωσσα μαθήματα.

Ξεκινούν σήμερα τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο δήμο Κορυδαλλού σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

Τα μαθήματα θα γίνονται στους χώρους των σχολείων με τη βοήθεια εθελοντών καθηγητών, δασκάλων , φοιτητών αλλά και γονέων, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διοικητική υποστήριξη και λειτουργία σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Κορυδαλλού.

Για πρώτη χρονιά φέτος προγραμματίζονται και ξενόγλωσσα μαθήματα, ενώ ο δήμος εξασφάλισε την υποστήριξη ιδιωτικών Φροντιστηρίων της πόλης τα οποία θα παρέχουν ειδικές υποτροφίες δωρεάν φοίτησης σε μαθητές Γ' Λυκείου με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση. Ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τόσο τους εθελοντές όσο και τα ιδιωτικά Φροντιστήρια

Οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο συνεχίζονται , ενώ δεκτές γίνονται και αιτήσεις εθελοντών. Ιδιαίτερη ανάγκη υπάρχει για καθηγητές Μαθηματικών, καθώς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές, διορισμένους ή αδιόριστους, καθώς και συνταξιούχους.

Πληροφορίες και αιτήσεις μαθητών και εθελοντών στο site του Δήμου,www.korydallos.gr καθώς και στα 210 4990410 & 210 4990455.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.