Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Καταχώριση κενών πλέον των 9 ωρών για την Ειδική Αγωγή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι τις 2 Οκτωβρίου η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Με έγγραφο του, που δημοσίευσε η ΔΔΕ Φλώρινας, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα καταχώρισης από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λειτουργικών κενών πλήρους και μειωμένου ωραρίου των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (EAE) στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. Προσωπικού Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Τα κενά αφορούν σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή σε Τμήματα Ένταξης Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης και η διαδικασία καταχώρισης κενών ανά εκπαιδευτικό στις σχολικές μονάδες γίνεται ακολουθώντας κάποια βήματα.

Στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται ότι τα λειτουργικά κενά θα αφορούν όλους τους κλάδους, θα πρέπει να είναι πλέον των 9 διδακτικών ωρών εφόσον δεν είναι δυνατή η κάλυψή τους από το διαθέσιμο διδακτικό προσωπικό.

Τα καταχωρισμένα κενά θα εγκριθούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης. Επισημαίνεται ότι η καταχώριση από τις Διευθύνσεις πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη 1-10-2015 και η έγκριση ή η τυχόν τροποποίηση από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 2-10-2015.

Περισσότερα στο σχετικό έγγραφο


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.