Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Τρύπα 20 μέτρων ανάμεσα στα σπίτια στη Βρετανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία τρύπα διαμέτρου 20 μέτρων άνοιξε στο Χερτφορντσάιρ της Βρετανίας, στο Λονδίνο, το βράδυ της Τετάρτης, όταν υποχώρησε το έδαφος σε δρόμο της πόλης.

Η ξαφνική υποχώρηση του εδάφους στην περιοχή της Βρετανίας ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, άφησε όμως 58 οικογένειες δίχως νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό, καθώς μαζί με το έδαφος παρασύρθηκαν και οι υποδομές της πόλης.

Πολλοί κάτοικοι μεταφέρθηκαν αναγκαστικά σε άλλα σπίτια, συγγενών ή φίλων, ή ακόμα και γειτόνων, μέχρι να καταστεί ασφαλής η επιστροφή τους στα σπίτια τους και αποκατασταθούν οι ζημιές στα δίκτυα.

Η καταβόθρα που δημιουργήθηκε έχει διάμετρο 20 μέτρα και βάθος 10. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, τουλάχιστον δέκα άτομα μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο που δημιουργήθηκε για τη φιλοξενία όσων επλήγησαν. Πριν από λίγες μέρες είχε εμφανιστεί μία μικρή τρύπα στον δρόμο, ωστόσο οι αρμόδιοι θεώρησαν ότι προήλθε από τις έντονες βροχές που είχαν προηγηθεί.

Τον Αύγουστο είχε εμφανιστεί μία καταβόθρα διαμέτρου 12 μέτρων σε κεντρικό δρόμο του Μάντσεστερ, κόβοντας στα δύο τον αυτοκινητόδρομο Α6. Μεγαλύτερα σε έκταση φαινόμενα έχουν καταγραφεί σε όλον τον πλανήτη, ενώ οι επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν τους λόγους που συμβαίνουν και τι εξυπηρετούν στη λειτουργία του πλανήτη.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.