Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το call girl που έχει ξελογιάσει πάνω από 1.000 άντρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιο είναι το αναπάντεχο μυστικό της ζωής της.

Ως γυναίκα δείχνει εντυπωσιακή. Έχει αποπλανήσει πάνω από 1.000 άντρες ως μοντέλο που εργάζεται σε «ροζ» κανάλι, αλλά πρόσφατα προσχώρησε σε μια αποκάλυψη. Μιλώντας στη βρετανική Mirror, η Holly Johansson ανέφερε ότι τα 18 πρώτα χρόνια της ζωής της, τα έζησε ως αγόρι ονόματι Kasper. Αλλά το 2007, η Holly από το Νότινγκ Χιλ, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αρχίσει να ζει ως γυναίκα και έκτοτε οι δουλειές έχουν χτυπήσει… ταβάνι, όπως λέει.

Η 26χρονη εμφανίστηκε μέχρι και στο κανάλι Playboy TV Chat, με ψεύτικο όνομα για πάνω από έξι μήνες, αποπλανώντας πάνω από μια χιλιάδα αντρών στις ροζ τηλεφωνικές γραμμές, με πολλούς να γνωρίζουν ότι είχε γεννηθεί αγόρι.

Η Holly, εκτός από εμφυτεύματα στήθους, άρχισε και τις ενέσεις ορμονών ενώ δεν έχει προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

«Όταν κάνω φωτογράφιση για γκλάμορους μέσο, αισθάνομαι το πιο σέξι κορίτσι που υπάρχει-κανείς δεν έχει ιδέα ότι γεννήθηκα αγόρι. Μου αρέσει να ντύνομαι και να δείχνω τα προσόντα μου, χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι είμαι τρανσέξουαλ. Η απαλή φωνή μου και το θηλυκό σώμα μου, με βοηθά να περνάω για γυναίκα. Και από τότε που έκανα πλαστική στήθους, έχω κάνει άπειρες σχέσεις με άντρες…».












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.