Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Υπό κράτηση οι αδερφοί που ξυλοκόπησαν έναν άστεγο Μεξικανό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δηλώνουν ότι εμπνεύστηκαν από τις δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Υπό κράτηση θα παραμείνουν δύο αδερφοί από τη Βοστόνη που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν έναν άστεγο Μεξικανό και ούρησαν επάνω του, σε μια επίθεση που υποστηρίζουν ότι την εμπνεύστηκαν από τις δηλώσεις που έκανε για τους μετανάστες ο Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Οι αδελφοί Σκοτ και Στιβ Λίντερ, 38 και 30 ετών, συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα και κατηγορούνται για επίθεση με σκοπό τον εκφοβισμό με αφορμή την καταγωγή του θύματός τους. Μέσω των δικηγόρων τους συμφώνησαν σήμερα να μην επιδιώξουν την αποφυλάκισή τους υπό όρους μέχρι να γίνει η δίκη τους, την 1η Οκτωβρίου.

Οι δύο άνδρες είπαν στους αστυνομικούς ότι έβαλαν στο στόχαστρο τον 58χρονο Μεξικανό, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, επειδή πίστευαν ότι ήταν λαθρομετανάστης. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, είπαν: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο, όλοι αυτοί οι παράνομοι πρέπει να απελαθούν».

Ο ίδιος ο Τραμπ, που αρχικά είχε χαρακτηρίσει την επίθεση «αποτέλεσμα φλογερών απόψεων για τη μετανάστευση», την περασμένη Παρασκευή την χαρακτήρισε «φρικτή», μέσω του Twitter. Ο ένας από τους αδελφούς φέρεται ότι απείλησε αστυνομικούς, λέγοντας τους από το κελί του ότι θα τους επιτεθεί αν δεν τον κλείσουν μέσα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.