Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόφιμος έβαλε τη φωτιά στο Δαφνί - Τρεις οι νεκροί και δύο οι τραυματίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr ένας τρόφιμος της ψυχιατρικής πτέρυγας που μάλιστα χαρακτηρίζεται σοβαρό περιστατικό, έβαλε την φωτιά στο νοσοκομείο στην ισόγεια πτέρυγα του ψυχιατρικού νοσοκομείου, όπου βρίσκονται το 7ο τμήμα και το «προκάτ», στα οποία νοσηλεύονται τα οξέα περιστατικά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις άλλοι τρεις τρόφιμοι σε διπλανό θάλαμο, οι οποίοι ενδεχομένως να ήταν δεμένοι στα κρεβάτιά τους.

Οι πληροφορίες θέλουν τη φωτιά να έχει τεθεί ήδη υπό έλεγχο και αυτή την ώρα άνδρες της πυροσβεστικής ερευνούν τους υπόλοιπους χώρους της πτέρυγας για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.













----------------------

Δαφνί: Κατέρρευσε με την είδηση για τους 3 νεκρούς

Με την αγωνία σχηματισμένη στο πρόσωπό τους, συγγενείς πολλών τροφίμων στο Δαφνί έσπευσαν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν για τη φωτιά που ξέσπασε.

Μια γυναίκα δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης για τους τρεις νεκρούς και όπως φαίνεται στο βίντεο του enikos.gr κατέρρευσε.



Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τη φωτιά έβαλε ένας τρόφιμος του νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύοταν σε έναν από τους 8 θαλάμους του κτιρίου των 600 τμ. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και στους υπόλοιπους θαλάμους με αποτέλεσμα τρεις ασθενείς που ενδεχομένως ήταν δεμένοι στα κρεβάτια τους να βρουν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.

Επιπλέον δυο τρόφιμοι του νοσοκομείου μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Αττικόν και άλλοι 12 νοσηλεύονται στην παθολογική μονάδα του ψυχιατρικού νοσοκομείου.

----------------------

«Η πτέρυγα είχε 17 ασθενείς και κάποιοι ήταν δεμένοι»

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, όταν η φωτιά που έβαλε τρόφιμος, παρέσυρε στον θάνατο 3 ασθενείς.

Ο διοικητής της περιφερειακής πυροσβεστικής διοίκησης Αττικής, μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε:

«Στην πτέρυγα νοσηλεύονταν 17 ασθενής. Μας είπαν ότι κάποιοι ήταν δεμένοι για δικούς τους λόγους. Δυστυχώς η καταμέτρηση έβγαλε 3 νεκρούς. 2 τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Αττικό και οι υπόλοιποι 12 στην παθολογική του ΨΝΑ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απέφυγε να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι οι τρόφιμοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν δεμένοι:

«Έγινε διάσωση των τροφίμων και κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δεν μπορώ να σας πω αν ήταν δεμένοι, αυτό θα το δείξει η προανάκριση. Όταν διασώζεις 17 άτομα, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος ακριβώς ήταν δεμένος και ποιος όχι».

Δείτε το βίντεο:



----------------------

Δαφνί: Η μόνωση στον θάλαμο "βοήθησε" τη φωτιά

Νέα στοιχεία έρχοναι στο φως για την φωτιά που ξέσπασε στο Δαφνί, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τρεις τρόφιμοι του ψυχιατρικού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, ο θάλαμος στον οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά είχε στους τοίχους μόνωση από αφρολέξ ώστε να μην αυτοτραυματίζεται ο τρόφιμος εξαιτίας της βαριάς ψυχιατρικής κατάστασής του. Σημειώνεται ότι το αφρολέξ είναι εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό ενώ άγνωστο παραμένει με ποιο τρόπο ο ασθενής κατάφερε να βάλει φωτιά.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο κτίριο υπήρχαν δυο νοσηλευτές.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.