Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Έκανε σεξ με άντρα που τελικά ήταν γυναίκα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χρησιμοποιούσε ομοίωμα ανδρικού μορίου.

Μια δίκη που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη Βρετανία, αφορά πράγματι σε μια περίεργη, γαργαλιστική υπόθεση. Στο εδώλιο, κάθεται η 25χρονη Gayle Newland (στις παρακάτω φωτογραφίες), η οποία κατηγορείται ότι υποδυόταν τον άντρα στην φιλενάδα της, και όταν το ζευγάρι έκανε έρωτα, εκείνη φορούσε προσθετικό μόριο... Μάλιστα, για να μη καταλάβει τίποτα η ερωμένη της, ότι δεν ήταν δηλαδή άντρας, της ζητούσε να έχει πάντα δεμένα τα μάτια της με μαντίλι.

Όπως ανέφερε το θύμα, πίστευε ότι έκανε έρωτα με έναν άντρα ονόματι Kye Fortune, ο οποίος την είχε πείσει ότι ανάρρωνε από όγκο στον εγκέφαλο και πως δεν ήθελε να δει τις ουλές του. Αλλά, τελικά κατάλαβε ότι ήταν η φίλη της Gayle Newland. Η 25χρονη δικάζεται στο Chester Crown Court στο Chester της Βρετανίας και αρνείται τις κατηγορίες για πέντε σεξουαλικές επιθέσεις, μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2013.

Όπως ειπώθηκε στη δίκη, το θύμα έλαβε ένα αίτημα φιλίας Facebook, το 2011, από τον Kye Fortune που συστήθηκε ως ένας άντρας με καταγωγή από Φιλιππίνες και από Λατινική Αμερική. Ο Kye της είπε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση στο κεφάλι, και ότι δεν ένιωθε άνετα ώστε να δει το πρόσωπό του και τις ουλές.

Όταν συναντήθηκαν για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, ο Kye την υποχρέωνε να φορά μαντίλι για να μην τον βλέπε κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Η διείσδυση γινόταν με ένα ομοίωμα ανδρικού οργάνου… Το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν έπειτα από αρκετό καιρό, το θύμα συμπέρανε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και σε μια ερωτική τους συνεύρεση, αφαίρεσε το μαντίλι και ανακάλυψε με φρίκη ότι όχι μόνο ο ερωτικός της παρτενέρ δεν ήταν άντρας, αλλά γυναίκα και μάλιστα μια παλιά της φίλη, η Gayle Newland.

Η δίκη συνεχίζεται.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.